Avslut av Fiskesektionens säsong och avstamp för ny säsong 2017-2018!

Lördagen 16/9 genomfördes säsongens sista deltävling av fiskesektionen med utgång fr Baskarp. Team Kyrkö som hade ledning i totalen innan tävlingen tog även hem säsongens sista tävling och tog därmed en komfortabel seger för hela året. Team Kyrkö tar således plats på det nya instiftade vandringspriset som finns att beskåda i klubbhuset (Ekplanka med fin lekröding).
Nu hoppas vi och tror att fler Team ansluter till 2017-2018 år säsong som drar igång redan i Oktober (se bifogad tävlingskalender). Beakta att det är de tre bästa tävlingarna varje Team kör ihop som sedan räknas ihop till en total, m.a.o. kan det räcka med att bara vara med i tre tävlingar för att vinna om man nu skulle fiska bra.
Vi får tacka tävlingsledningen för säsongen som gått och ett särskilt tack till Krille och Jörgen för det nya vandringspriset.
Väl mött/Fiskesektionen

 

Baskarps tävlingar 2017_2018

Lämna ett svar