Alla inlägg av danieljohansson

Om danieljohansson

Är med i fiskesektionen

Avslut av Fiskesektionens säsong och avstamp för ny säsong 2017-2018!

Lördagen 16/9 genomfördes säsongens sista deltävling av fiskesektionen med utgång fr Baskarp. Team Kyrkö som hade ledning i totalen innan tävlingen tog även hem säsongens sista tävling och tog därmed en komfortabel seger för hela året. Team Kyrkö tar således plats på det nya instiftade vandringspriset som finns att beskåda i klubbhuset (Ekplanka med fin lekröding).
Nu hoppas vi och tror att fler Team ansluter till 2017-2018 år säsong som drar igång redan i Oktober (se bifogad tävlingskalender). Beakta att det är de tre bästa tävlingarna varje Team kör ihop som sedan räknas ihop till en total, m.a.o. kan det räcka med att bara vara med i tre tävlingar för att vinna om man nu skulle fiska bra.
Vi får tacka tävlingsledningen för säsongen som gått och ett särskilt tack till Krille och Jörgen för det nya vandringspriset.
Väl mött/Fiskesektionen

 

Baskarps tävlingar 2017_2018

Bättre sent än aldrig …… fiskesektionen

Fiskesektionen har lagt in de resterande tävlingsdagarna för säsongen och finns att finna under fliken ”Fiskesektionen”. Vi slår ett slag för ”Sommardraget” som om vädret och fiskelyckan är med oss brukar vara en trevlig sammankomst.  Om minnet är med så var det 11-12 båtar som deltog vid förra årets happening. Vi välkomnar nya fiskare välkomna när som då själva serie-tävlingen är upplagd som så att man inte behöver vara med på alla tävlingar då det är de tre bästa resultaten som räknas samman. Väl mött

Fiskesektionen tar lite sommarledigt ….

Då rundar fiskesektionen av för lite sommarledigt och Hjo-draget den gångna helgen startar mer eller mindre semestern för många. Dock så brukar det vara nån som alltid drar igång nån kvällstävling och lite grill under Juli via sms eller rykten när det suger i fisketarmen så vi får väl se! Vad gäller Hjo-draget så var det bra placeringar för en del team fr. Baskarp Benders där ”Team Fältskog” kom på en hedrande 2:a plats och åkte hem med ”5 lax” i fickan, ”Team Seasick” kom på en 4:e plats. Det ska framföras att det var runt 70 trolling-team som startade och vi övriga fick placeringar också utan att gå i detalj ………:)
Nästa del-tävling går av stapeln Lördag 6:e Augusti med utgång fr. Baskarp. Väl mött!Hjo-draget 2016

 

Lite uppdateringar fr fiskesektionen …..

Vinter och vår har nu passerat men medlemmarna i fiskesektionen har inte varit på latsidan. Flera Team har bedrivit laxfiske i Vättern, ett Team har representerat klubben i TMB 2016 Trolling master Bornholm som är en av världens största Trollingtävlingar med runt 400 båtar som deltager under 4 dgr`s fiske. Även en tur till vandringslaxen utanför Karlskrona har hunnits med av 2 Team. Nu går vi in i sommarfisket och startar upp med nästa deltävling 28 Maj som omnämnts. Alla deltävlingars datum finns nu på fiskesektionens sida för 2016.

Väl Mött

Silver fr. Vättern vintern 2016
Silver fr. Vättern vintern 2016