Alla inlägg av danieljohansson

Om danieljohansson

Är med i fiskesektionen

Avslut av Fiskesektionens säsong och avstamp för ny säsong 2017-2018!

Lördagen 16/9 genomfördes säsongens sista deltävling av fiskesektionen med utgång fr Baskarp. Team Kyrkö som hade ledning i totalen innan tävlingen tog även hem säsongens sista tävling och tog därmed en komfortabel seger för hela året. Team Kyrkö tar således plats på det nya instiftade vandringspriset som finns att beskåda i klubbhuset (Ekplanka med fin lekröding).
Nu hoppas vi och tror att fler Team ansluter till 2017-2018 år säsong som drar igång redan i Oktober (se bifogad tävlingskalender). Beakta att det är de tre bästa tävlingarna varje Team kör ihop som sedan räknas ihop till en total, m.a.o. kan det räcka med att bara vara med i tre tävlingar för att vinna om man nu skulle fiska bra.
Vi får tacka tävlingsledningen för säsongen som gått och ett särskilt tack till Krille och Jörgen för det nya vandringspriset.
Väl mött/Fiskesektionen

 

Baskarps tävlingar 2017_2018

Bättre sent än aldrig …… fiskesektionen

Fiskesektionen har lagt in de resterande tävlingsdagarna för säsongen och finns att finna under fliken ”Fiskesektionen”. Vi slår ett slag för ”Sommardraget” som om vädret och fiskelyckan är med oss brukar vara en trevlig sammankomst.  Om minnet är med så var det 11-12 båtar som deltog vid förra årets happening. Vi välkomnar nya fiskare välkomna när som då själva serie-tävlingen är upplagd som så att man inte behöver vara med på alla tävlingar då det är de tre bästa resultaten som räknas samman. Väl mött